SAKARYA / AKYAZI - Küçücek İlkokulu

Mrt

Okulumuz 2/A sınıfı tarafından hazırlanan Dilimizin Zenginlikleri Kapsamında Atasözleri ve Deyimlerimizin Görsel Sunumlarını tüm öğrencilerimiz ilgiyle izlediler.

İYİLİK KAVANOZU

Çocukların yapabilecekleri seviyede iyilikler hakkında konuşuldu. Bu iyilikler küçük kağıtlara yazılarak oluşturulan iyilik kavanozuna atıldı. Her hafta pazartesi günü kavanozun içinden bir iyilik seçildi ve o hafta boyunca seçilen iyiliğin yapılması için çocuklar teşvik edildi.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Fikriye AKTEPE'nin hazırladığı Orman Haftası etkinlikleri kapsamında tiyatro gösterisi yapıldı.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Cevat İnal'ın hazırladığı programla 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 107. Yıldönümünü coşkuyla kutladık.

Mrt

ALLAH BU MİLLETE TEKRAR BİR İSTİKLAL MARŞI YAZDIRTMASIN.(AMİN)

Türk milletinin bağımsızlığını ifade eden İstiklal Marşı'nın 12 Mart 1921'de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Milli Marş olarak kabul edilmesiyle "İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" nün 101.yıl dönümü münasebetiyle kutlama programı düzenlendi. Okulumuzda yapılan İstiklal Marş^'nı Güzel Okuma Yarışması birincilerine ödüller verildi.