SAKARYA / AKYAZI - Küçücek İlkokulu

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 107. Yıldönümü

Okulumuz öğretmenlerinden Cevat İnal'ın hazırladığı programla 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 107. Yıldönümünü coşkuyla kutladık.

Türk Milleti, vatan toprağının bölünmez bütünlüğünü korumak, şanlı Türk Bayrağının ülkemizin her karışında dalgalanmasını sağlamak ve birliğine yönelik tüm tehditler karşısında canını ortaya koymaktan çekinmemiştir.

Tüm tehditlere rağmen bu ülkede rahatça yaşıyorsak bunu Kurtuluş Savaşından günümüze kadar canlarını seve seve veren ismi bilinen bilinmeyen aziz şehitlerimize borçluyuz.

Özgürce aldığımız her nefesimizi borçlu olduğumuz kahramanlarımızın hatıralarını yüreğimizde yaşatmak ve onların emanetlerine sahip çıkmanın bizlerin üzerine düşen milli bir görev, bir vefa borcu olduğunu hiçbir zaman unutmayacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle 18 Mart Şehitleri Anma Gününde başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, topraklarımızı vatan kılan aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal etmiş gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyor, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin107. Yıldönümünü kutluyorum.

24-03-202224-03-202224-03-2022

24-03-2022